O NAS

Kdo smo

OTB Marketing je agencija, ki je nastala v letu 2020 z namenom ustvarjanja posebnih zgodb in reševanja želj naročnikov na osnovi ‘lean’ pristopa. 

Ustanoviteljica agencije je Ajda Novak, ki je pred samostojno karierno potjo na področju marketinga delovala več kot 7 let. Začetki karierne zgodbe so nastali na asistentski poziciji v produktnem marketingu, pred odpiranjem podjetja pa se je povzpela do pozicije direktorice marketinga v naprednem IT (SaaS) podjetju. 

Svoje izkušnje je kalila v telekomunikacijskem, finančnem, IT sektorju in industriji izdelkov široke potrošnje. 

Sodelovala je s številnimi večjimi in manjšimi podjetji na slovenskem trgu, znanje in izkušnje pa je pridobivala v mednarodnih ekipah in tujih podjetjih (ZDA, Avstralija, Velika Britanija). 

Ajdo odlikuje tehnološka podkovanost in razgledanost ter strast do (digitalno)marketinških izzivov. Zase pravi, da je iznajdljiva oseba, ki ji ne primanjkuje entuziazma in želi za seboj pustiti družbeno odgovoren odtis. 

Danes se poleg vodenja podjetja in izvajanja storitev za naročnike pojavlja tudi v predavateljski vlogi, kjer izvaja poglobljene delavnice iz področja digitalnega marketinga. Prav tako je mentorica podjetnikom na začetku svoje podjetniške zgodbe ter je vpisana v katalogu SPIRIT strokovnjakov in mentorjev za start-up in scale-up podjetja.

Ajda Novak, ustanoviteljica
O nas - OTB Marketing

Podjetje gradi trajne in trdne poslovne odnose ter aktivno soustvarja in pomaga skupnosti, v kateri deluje. 

Značilnost podjetja je, da razmišlja drugače, inovativno in razvojno naravnano. Nudi rešitve, ki niso standardizirane in običajne ter ne išče meja, ampak meje poznanega vsakodnevno širi.

DIGITALNI MARKETING
Kreativnost
Analitičnost
STRATEGIJA

87

PROJEKTOV

NARISANIH NASMEHOV

3.780

GOSTOV DOGODKOV

482.000

USTVARJENIH BESED

Zaupali so nam že

Stopite z nami v stik