Področja, kjer vam lahko pomagamo

Marketing & raziskava trga

''Biti pripravljen pomeni že napol zmagati.'' (Miguel Cervantes) Marketing lahko jemljete kot polje vprašanj in nejasnosti, lahko pa se pogumno spopadete z njim in ugotovite, da je bila to ena izmed najboljših odločitev za vaše podjetje. Ker vam želimo poenostaviti in približati celoten proces, smo ob vaši strani že od začetka. Na prvem koraku poglobljeno spoznamo vašo organizacijo ter prisluhnemo vaši dolgoročni viziji ter skupaj z vami (če ti še niso jasni) postavimo cilje, ki si jih želite doseči. Za vas analiziramo in spoznamo konkurenco do potankosti, preučimo priložnosti in najdemo pasti, ki vas lahko čakajo pri nastopu na (novem ali tujem) trgu. Na koncu lahko pričakujete strukturiran, poglobljen, razumljiv in učinkovit dokument, v katerem bodo med drugim tudi konkretne ideje in rešitve, ki bodo pripravljene za takojšnjo implementacijo in dosego zastavljenih mejnikov.

Digitalni marketing

Že dolgo je jasno, da se na spletu skriva največji potencial in odskočna deska za povečanje vašega ciljnega občinstva. Ponujene rešitve so primerne tako za tiste, ki ste na spletu že izkušeni akterji, kot za tiste, ki se s tem izzivom šele srečujete. Z nenehnim učenjem skrbimo, da svojim strankam nudimo najboljše, kar je trenutno na trgu. Izkušeni smo v digitalnem oglaševanju, postavljanju ali prenovi spletnih strani, SEO optimizaciji, postavitvi lead generation procesa, pripravi inbound marketing strategij, kreiranju e-mail marketing kampanj, izvedbi digitalnih kampanj in lansiranju produktov na nov trg. Redno tudi izvajamo poglobljene praktične delavnice, ki so namenjene tako ekspertom kot tudi začetnikom na področju digitalnega marketinga.

Growth hacking

Danes v poplavi brezplačnih orodij, rešitev, izobraževanj in nasvetov težko izluščimo in najdemo tiste prave, ki nam zares olajšajo poslovno življenje in pokrivajo več področij s pomočjo katerih ustvarjamo dodano vrednost. Ker je spremljanje, učenje in analiziranje zgoraj omenjenega izredno časovno dolgotrajen proces in zahteva precej predznanja, to za vas opravimo mi. Iščemo učinkovite, enostavne in hitre rešitve, s katerimi dosežete ekspanzijo (kupcev, strank in prodaje) za minimalne stroške in pri lansiranju kampanj z minimalnim budgetom. Se vam zdi nemogoče? Pa ni, gre za rešitve, ki jih je potrebno prepoznati v pravem obdobju in izkoristiti v pravem trenutku. Nekatere so časovno omejene, spet druge namenjene določeni industriji in s posebnimi specifikami. Želite doseči veliko rast z minimalnim vlaganjem?

Organizacija dogodkov

Digitalni klepet in spletno poznanstvo ne bo nikoli nadomestilo trdnega stiska rok in iskrenega pogleda v oči. Z zavedanjem ohranjanja trdnih poslovnih vezi ter pridobivanja novih poznanstev strankam nudimo celostno organizacijo dogodkov. V zbirki uspešno organiziranih dogodkov imamo tako že: večdnevne poslovne konference, webinarje, tiskovne konference, predavanja, javne prireditve, dneve odprtih vrat, kulturne dogodke, koncerte ... Projektov se lotimo celostno in z izdelavo na ključ, kar pomeni, da prevzamemo odgovornost za organizacijo prav vsakega detajla, s katerim bo vaš dogodek postal nekaj posebnega in se bo za vedno vtisnil v spomin tako vašim strankam kot partnerjem in navsezadnje celotni vaši ekipi.

Ustvarjanje vsebin

Pomembno je ustvarjanje dodane vrednosti, ki jo nudite svojim strankam in ciljni skupini. Vsebinski marketing v zadnjih letih postaja vodilna veja marketinga, saj ljudje bolj zaupamo podjetjem, ki ustvarjajo vsebine, ki so relevantne in imajo dodano vrednost zanje. Nudimo vam celosten spekter storitev priprave vsebin, ki jih prilagodimo vaši ciljni publiki in dosegu zastavljenih ciljev. Ustvarjamo: marketinške kampanje, blog objave, e-novice, sporočila za javnost, prodajna besedila, priročnike, scenarije za video reklame, brošure ...

Prijava na razpise

Uspešni smo pri ustvarjanju razpisnih prijav in poročil za razpise tako na lokalni, nacionalni kot tudi evropski ravni. Aktivno spremljamo objavljene razpise in obveščamo svoje stranke o možnostih financiranja, ki jih lahko pridobijo. Poskrbimo za pripravo celotne dokumentacije, ki jo potrebujete ob oddaji določenega razpisa.

Ne najdete storitve, ki ste vas zanima? Imate vprašanje?

Vprašanje za nas

Lahko za vas brezplačno analiziramo vaše spletno mesto in vam pripravimo nekaj izhodišč za izboljšave?

Zaupali so nam že