Področja, kjer vam lahko pomagamo

Marketing & raziskava trga

''Biti pripravljen pomeni že napol zmagati.'' (Miguel Cervantes) Marketing lahko jemljete kot polje vprašanj in nejasnosti, lahko pa se pogumno spopadete z njim in ugotovite, da je bila to ena izmed najboljših odločitev za vaše podjetje. Ker vam želimo poenostaviti in približati celoten proces, smo ob vaši strani že od začetka. Na prvem koraku poglobljeno spoznamo vašo organizacijo ter prisluhnemo vaši dolgoročni viziji ter skupaj z vami (če ti še niso jasni) postavimo cilje, ki si jih želite doseči. Za vas analiziramo in spoznamo konkurenco do potankosti, preučimo priložnosti in najdemo pasti, ki vas lahko čakajo pri nastopu na (novem ali tujem) trgu. Na koncu lahko pričakujete strukturiran, poglobljen, razumljiv in učinkovit dokument, v katerem bodo med drugim tudi konkretne ideje in rešitve, ki bodo pripravljene za takojšnjo implementacijo in dosego zastavljenih mejnikov.

Digitalni marketing

Že dolgo je jasno, da se na spletu skriva največji potencial in odskočna deska za povečanje vašega ciljnega občinstva. Ponujene rešitve so primerne tako za tiste, ki ste na spletu že izkušeni akterji, kot za tiste, ki se s tem izzivom šele srečujete. Z nenehnim učenjem skrbimo, da svojim strankam nudimo najboljše, kar je trenutno na trgu. Izkušeni smo v digitalnem oglaševanju, postavljanju ali prenovi spletnih strani, SEO optimizaciji, postavitvi lead generation procesa, pripravi inbound marketing strategij, kreiranju e-mail marketing kampanj, izvedbi digitalnih kampanj in lansiranju produktov na nov trg. Redno tudi izvajamo poglobljene praktične delavnice, ki so namenjene tako ekspertom kot tudi začetnikom na področju digitalnega marketinga.

Digitalno oglaševanje

Algoritmi družbenih omrežij že več časa ne delujejo v prid in korist ustvarjalca vsebin, temveč v ospredje postavljajo tiste, ki so pripravljeni odpreti svoje denarnice. Organski doseg je pomemben, vzame pa veliko časa in virov, da začne delovati. Digitalno oglaševanje na drugi strani lahko deluje nemudoma. Primerno je za tiste, ki si želijo čimhitreje pretestirati trg, svojo idejo, identificirati potencial in možnost rasti ter hitreje prejeti pomembne podatke pa tudi zaslužiti. Digitalno oglaševanje izvajamo strukturirano, pripravimo tako pristajalne strani, optimiziramo vaše spletne strani in trgovine, prodajni lijak ter pripravimo zasnovo kampanj, ki se bo osredotočala na doseg rezultatov, ki so za vas najpomembnejši. In rezultati so tisti, ki nas najbolj zanimajo.

Izvedba delavnic

Pomembno je, da vlagate v svoje znanje in razvoj, saj lahko le tako zagotavljate lastno rast in rast vas, vašega oddelka ali podjetja. Zato redno izvajamo poglobljene delavnice digitalnega marketinga, kjer ne razlagamo teorijo, ampak se osredotočimo na srž vaših izzivov in težav. Delavnice, predavanja ali izobraževanja vedno personaliziramo za vsako stranko, kar pomeni, da ne dobite samo novega znanja, ampak tudi konkretne rešitve in izplen boljših rezultatov za lastne projekte.

Svetovanje

Na nas se obračate, ko ste naleteli na zid, izziv ali težavo, ki je sami ne znate premostiti. Ali pa samo potrebujete zunanjega partnerja za brainstorming in iskanje novih prijemov in načinov, za povečanje izplena, generiranja višje prodaje ali optimizacije dosedanje dela marketinškega oddelka. S svojim širokim poznavanjem marketinških področij, pomagamo tako zagonskim, kot malim podjetjem ter korporacijam. Odlikuje nas osredotočenost in strukturiran pristop, s katerim zagotovimo, da od svetovanja dobite največ.

Prijava na razpise

Uspešni smo pri ustvarjanju razpisnih prijav in poročil za razpise tako na lokalni, nacionalni kot tudi evropski ravni. Aktivno spremljamo objavljene razpise in obveščamo svoje stranke o možnostih financiranja, ki jih lahko pridobijo. Poskrbimo za pripravo celotne dokumentacije, ki jo potrebujete ob oddaji določenega razpisa.

Zaupali so nam že

Ne najdete storitve, ki ste vas zanima? Imate vprašanje?

Vprašanje za nas

Lahko za vas brezplačno analiziramo vaše spletno mesto in vam pripravimo nekaj izhodišč za izboljšave?